Bordó, barva letošního podzimu

Bordó je barva letošního podzimu. Do podzimní kolekce ji zařadily všechny známé obchody

Už jste viděli nové módní kolekce, které do svých obchodů přinesly nejznámější značky oblečení? Přišly ihned po letních velkých výprodejích a je opravdu na co se dívat. Nové podzimní kolekce obchodů spojuje jedna věc, a sice bordó barva, která se nachází v hojném množství snad v každé aktuální podzimní kolekci. Bordó barva je v současné době velmi, velmi oblíbená a podle všeho se jedná o barvu letošního podzimu. Proto pokud bordó kousky ve své skříni doposud nemáte, je načase to napravit.

Abyste však nebyli překvapeni množstvím krásných věcí, přinášíme vám ve zkratce seznam toho, co v nejznámějších módních značkách najdete. Zaměřilijsem se na značky oblečení, které si může dovolit každý z nás.

Reserved

Co nabízí oblíbená dámská a pánská módní značka pro letošní podzim? Bordó kousků najdete opravdu víc než dost. Bordó barva je mírně smíchaná s hořčicově žlutou barvou, která bordó barvu oživuje. V aktuální nabídce najdeme zejména košilové šaty, šaty až ke kolenům, plísňové sukně nebo krásné halenky, mnohé z nich jsou zajímavě vzorované do barev podzimu.

Mohito

Krapet dražší móda, přesto stále běžným smrtelníkům dostupná. Značka Mohito přinesla fantastickou podzimní kolekci, která se skládá nejen z bordó kousků v podobě košilí a šat, ale také proužky a lesk. Kromě bordó kousků lze v Mohitu zakoupit i lesklé parky nebo případně proužkované halenky, které nevypadají vůbec špatně.

Sinsay

Zatímco jiné obchody mají podzimní kolekci skládající se z typických podzimních kousků, značka Sinsay se rozhodla do podzimní kolekce zařadit kouzelnické oblečení. Skoro celá podzimní kolekce se totiž skládá z HarryPotter věcí, které nadchnou zejména vášnivé fanoušky. A opět se kolekce nese v bordó barvě (a samozřejmě v khaki zelené, jelikož takovou barvu měla druhá kolej v Bradavicích).